Tel: +45 71998904

Har du blivit utsatt för stöld, brand eller en olycka?

Att förlora all sin IT-utrustning är aldrig kul. Nordic IT Rental kan hjälpa dig

På ett ögonblick kan du förlora saker som TV, iPad och PC/datorer, fyllda med personlig information som du har betalat stora summor pengar för över tid. Men trots det måste vardagen gå vidare och det är i en sådan situation som Nordic IT Rental kan hjälpa till.

I en artikel från Randers Amtsavis skriver de att stöld av IT-utrustning tyvärr blir allt vanligare för ett stort antal privata och danska företag. Det är ”tyvärr” en bra affär för kriminella att stjäla IT-utrustning. Den kan snabbt säljas vidare på svarta marknaden eller skickas utomlands. Datorerna är formaterade så att de blir omöjliga att spåra och när de väl har gått utanför landets gränser har du liten chans att se din IT-utrustning igen.

Hyr din IT-utrustning och få den levererad snabbt

Så om du är i akut behov av IT-utrustning så har vi på Nordic IT Rental det mesta på lager och kan leverera till dig för ett billigt hyrespris. Hyr din IT-utrustning här. Vi har stationära datorer, PC, tangentbord/mus, bildskärmar och iPads. Då kan du snabbt gå vidare med användningen av IT-utrustning som vi blivit så beroende av i vårt arbete. Vi guidar dig gärna så att du hittar rätt lösning. Vi kan även stå för installation och uppsättning.

Om olyckan är ute

Det kan finnas flera anledningar till att hyra IT-utrustning som inte beror på stöld. Kanske har din dator gått sönder, skärmen har fallit ner eller så har det uppstått vattenskador eller brand. Oavsett anledning kan Nordic IT Rental snabbt få den utrustning du behöver. Som ordspråket säger: ”du får aldrig gå ner på utrustning”.

Ring oss på tel 71998904 idag. Då hittar vi gärna en flexibel och billig lösning som passar dina behov.


Tillbaka till översikten