Tel: +45 71998904

Om Nordic IT Rental

Nordic IT Rental etablerades 2011, men redan några år innan vår etablering började vi hyra ut den första utrustningen. Vår första kund var COP15 – klimattoppmötet i Bellacentret 2009.

Därefter startade vi ett fristående företag, som kom att heta Nordic IT Rental. Idag, 8 år senare, har vi 9 anställda och Danmarks största leverantör av IT-uthyrningsprodukter för företag.

Idé och värderingar

Slumpmässiga förfrågningar och ett alltför stort lager var starten på ett företag vars mål är att få ut det mesta av IT-utrustning och samtidigt värna om miljön.

Genom att hyra ut IT-utrustning kan vi för det första hjälpa företag med ett grundläggande behov genom att under en kortare period kunna hyra ut en större mängd av samma IT-utrustning. På så sätt slipper företagen gå ut och investera i utrustning som med största sannolikhet kommer att hamna på ett lager och inte gynna vare sig företaget eller miljön.

När utrustningen är färdig att användas för uthyrning säljs utrustningen på en begagnatmarknad och kommer sedan tillbaka till permanent användning.

Vi svarar ständigt på våra kunders förfrågningar och köper ständigt ”nya” renoverade enheter för uthyrning. Majoriteten av vår utrustning är renoverad utrustning från Apple, Lenovo, HP etc.

Få konferenscenter och arrangörer har hårdvara av den storleken. Det lönar sig förstås inte att köpa på bara två dagar, och det kan bli ohanterligt att låna. Därför valde vi att hyra.

”Vi kontaktade Nordic IT Rental, som kunde leverera 160 set för användning under de två dagarna. Medveten om våra önskemål om styrsystem och mjukvara på maskinerna, så de var lätta att ställa in. Allt kom som överenskommet, och vi ägnade nog en liten dag åt att sätta upp det och samma sak att ta ner det efteråt. Det är också självklart att priserna var rimliga, för det gör skillnad på en konkurrensutsatt konferensmarknad.”

Martin Frøkiær – DGI BYEN

Som kund hos Nordic It Rental uppskattar vi mycket den tillförlitlighet företaget visar.Produkterna är alltid i ordning, den senaste utrustningen och installerade enligt överenskommelse.

Maise Rygaard – After Work-arrangemang

Anställda

Michael W
Försäljningsadministration

Søren K
Förvaring & Installation

Martin H
Hårdvara

Adam H
Försäljning och marknadsföring

Alfred B
Förvaring & Installation

Anställd Simon D

Simon D
webb