Tel: +45 71998904

Urval av iPad-skal

Previous slide
Next slide

Flip-fodral för iPad 2017/2018

Detta flip-fodral skyddar din iPad Air från både repor och förluster. Omslaget har en fram- och baksida i vackert slitstarkt konstläder. Du hittar TPU-plastskyddet, som din surfplatta ska placeras i, på insidan på höger sida. Detta fodral är väldigt flexibelt och har en smart design. Fodralet har förutom att vara slitstarkt en smart 360 graders stativfunktion med möjlighet till tre lägen, så det är enkelt för dig när du behöver se innehåll. Det finns även ett smart elastiskt band som du kan använda för att hålla locket stängt.

Den är särskilt lämplig för användning utomhus eller om du behöver ett extra bra grepp om din iPad. Du garanteras ett bekvämt och bra grepp om din surfplatta. Du kommer att kunna använda knapparna och ansluta både hörlursuttaget och laddaren medan skalet är på. Skalet har ett handtag i båda ändar, vilket gör det enkelt och praktiskt att bära runt iPaden.

Silikonskal till iPad 2017/2018

Detta svarta silikongreppskydd passar iPad från 2017 och 2018, skyddar mot både repor och fall.Överdraget fungerar perfekt för både privat och jobb, eftersom silikonmaterialet är flexibelt, bekvämt och tåligt.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Skal med tangentbord för iPad 2017/2018

Detta iPad bluetooth-tangentbord passar iPad från år 2017/2018 med ett danskt tangentbord. Den är gjord av fina kvalitetsmaterial. Tangentbordet är en del av ett hopfällbart fodral. I fodralet kan du ha både din iPad och själva tangentbordet.

Det är möjligt att komma åt andra funktioner på din iPad medan den är i fodralet. Yttermåtten på locket är 18 cm x 24,5 cm x 1,9 cm. Slå på tangentbordet genom att trycka på FN och knappen med ett signaltecken. Magneter i skalet och tangentbordet håller din iPad stadigt i fodralet i låst läge. Det är lätt att flytta locket fram och tillbaka tills du hittar önskat läge. Tangentbordet slås på automatiskt även när du placerar skalet med iPaden i ovanpå tangentbordets magneter. Dessutom stänger skalet automatiskt av tangentbordet när iPaden tas bort. Fodral och tangentbord är gjorda av svart läder, kraftig plast och magnetiskt aluminium. Det finns ett danskt tangentbord som man känner det från ett vanligt tangentbord. Du hittar också snabbtangenter i detta Xceed-tangentbord. Tangentbordet har upp till 100 arbetstimmar i användning och upp till 90 dagar i standby på en enda laddning. Fodral med tangentbord, Micro-USB-laddningskabel och instruktioner medföljer.

Bumper skal för iPad 2017/2018

Ett bumperskydd skyddar din iPad från stötar och repor om du skulle ha oturen att tappa den. Stötfångarskyddet är tillverkat av hårdplast. Transparent plast på framsidan. Det finns även ett hål på framsidan för kameran. Tillverkas i en svart färg. Framsidan kan fällas ihop så att din iPad kan stå horisontellt på ett bord. Din iPad är lätt att placera i skalets fäste. Kan stängas med magnetisk lucka.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Spindelfodral till iPad Air 2

Med detta spindelfodral till iPad Air 2 är du skyddad mot stötar och repor om du skulle ha otur. Överdraget är tillverkat i hårt silikon och med en avtagbar 360 graders fot som kan vridas. Med den kan du enkelt placera din iPad i önskad vinkel. Framsidan har genomskinlig plast så att du kan komma åt din iPad. Det har även gjorts hål för kameran och hemknappen. Kommer i en snygg svart och armégrön design.

iPadväska

Praktisk väska iPadväska med axelrem. Kan enkelt justeras i längd. Använd din iPad direkt på den genomskinliga plastfronten. Du sätter i din iPad genom att öppna fästet upptill. Den klickar ihop igen för att stänga. En perfekt lösning för utomhusaktiviteter som orientering eller geoQuestor. Rekommenderas även om du arbetar utomhus, då väskan är vattentät.

Om ditt företag behöver hyra IT-utrustning för en kortare eller längre period, låt oss hjälpa dig. Vi hyr ut nästan alla typer av IT-produkter och det vi inte har i lager brukar vi ta hem på väldigt kort tid. Vi hyr utrustning upp till 1 dygn, men du är också välkommen att hyra den i 1 år om du behöver den.

Vi är specialister på uthyrning av IT-utrustning för mässor, festivaler, kundevenemang, presentationer, seminarier, undervisning och mycket mer.