Tel: +45 71998904

Hyr en Short Throw-projektor

Om utrymmet är trångt och du vill ha en enorm bild, hyr en Short Throw-projektorkort från Vivitek . Det kommer att vara den perfekta lösningen för en fantastisk visuell upplevelse.

Fördelar med ett ultrakort kast

En Ultra Short Throw-projektor har en skärmstorlek på upp till 150 tum. Den kan i princip placeras väldigt nära väggen eller duken. På så sätt kan du enkelt skapa fantastiska visuella upplevelser, utan att behöva montera en projektor i taket eller ha den stående och blåsa ut varmluft nära där du vistas.

Den ger en lysande bild på upp till 100″. Så det finns gott om skärm att njuta av när du ska ägna dig åt filmer eller visuella presentationer. Det är totalt 8 760 timmar på ett år, så du måste mer eller mindre hålla den igång dygnet runt om du vill ta livet av projektorns 20 000 timmar långa livslängd.

Använd den för undervisning, konst eller film

Det finns många möjligheter med en närbildsprojektor. Du kan skapa fantastiska visuella upplevelser. Projicera allt från läromedel i skolan, håll presentationer utan att behöva skugga bilden eller sätt upp en cool film som om du själv var på bio. Den kan också användas för att visa stora skenevenemang. OS, VM/EM i fotboll eller handbollslandslaget.

Om du undervisar där huvuddelen av lärandet sker via digitala plattformar, hyr en Short Throw-projektor och engagera eleverna. Engagera dem på ett roligt och innovativt sätt där de kan lägga sitt arbete på projektorn. Här kommer eleverna att kunna presentera för sina klasskamrater och lärare via Ultra Short Throw. Bilder och filmer kommer enkelt att inkluderas, eftersom alla ungdomar numera äger en smartphone.

Du kan hyra en duk genom oss, som kompletterar den visuella upplevelsen med en kort projektor. Du kan se våra dukar här.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller vill boka en kortprojektor.


Tillbaka till översikten