Tel: +45 71998904

Hyr en skrivare enkelt och billigt

Behöver du hyra en skrivare för en kortare period kan vi hjälpa till med en enkel och billig hyra. Det kan vara i samband med ett hemmakontor, tillfällig arbetsplats eller en konferens.

Vi har ett bra urval av skrivare att hyra

Hos Nordic IT Rental har vi ett bra utbud av vanliga skrivare och multifunktionsskrivare, som är billiga att hyra under en kortare period och enkla att installera. Du behöver inte springa till biblioteket för att skriva ut. Vårt urval av skrivare kan alla anslutas via den medföljande USB-kabeln eller kan anslutas via wifi/trådlöst nätverk. Då kan du enkelt skriva ut från en smartphone, laptop eller surfplatta.

Vi har bra och funktionella skrivare i lager från de erkända varumärkena HP , EPSON och Brother, som kommer att klara de vanligaste utskriftsuppgifterna. Både färg och svartvitt. Varje skrivare levereras inkl. ett antal tryck som varierar från modell till modell. Kontakta oss om du vill ha mer information.

Goda skäl att hyra en skrivare

Det kan finnas många anledningar till att det kan vara nödvändigt att hyra en skrivare. Kanske behöver vissa dokument skrivas ut och signeras fysiskt, det kan vara sångtexter till en festlig tillställning eller så vill du ha bilder på barnen från familjefesten tryckta och upphängda på väggen. Oavsett vilket syfte du har så bör vi förmodligen kunna hjälpa dig med en hyrskrivare som klarar uppgiften,

När du hyr en skrivare genom Nordic IT Rental kommer du att kunna få hem en multifunktionsskrivare, som kommer att klara allt från A3/A4-utskrift, skanning av dokument/bilder, kopiering och mail. Så hyr en skrivare som kommer att kunna hantera en mängd uppgifter på det lilla hemmakontoret eller på företaget. Vi hjälper gärna till med installation, konfiguration och kan leverera dag till dag på Själland. Kontakta oss idag om du vill ha hjälp med att välja skrivare eller bokning.


Tillbaka till översikten