Tel: +45 71998904

IT-utrustning för evenemang eller konferenser

bilder från evenemang eller konferenser
Bild från en konferens

Vi har lång erfarenhet av att hyra ut IT-utrustning för event eller konferenser. Nordic IT rental har en hel del olika utrustning i lager, som vi kan hyra från 7 dagar eller längre. Vi har snabb dag-till-dag leverans och till några av landets bästa priser.

Fördelar med att hyra

Det smarta med att hyra sin utrustning för event eller konferenser är att man inte behöver investera i ny dyr IT-utrustning. Genom att hyra får du en flexibel och billig lösning, där vi även erbjuder support, installation av program och hjälper dig hela vägen, om behov skulle uppstå. Om du känner till dina behov i förväg kommer vi bättre kunna hjälpa dig att hitta den utrustning du behöver.

Hos oss kan du hyra bärbara datorer, stationära datorer, iPads eller surfplattor, projektorer med skärm, platta skärmar och mycket mer. Vi kan säkert hitta den produkt du letar efter.

Vi kan även hjälpa till med leverans och hämtning av IT-utrustningen. Eftersom vi ofta hyr ut flera platta skärmar är det en enkel och praktisk lösning med leverans. Här kan vi även hjälpa till med uppsättning och konfigurering, så att du kan koncentrera dig på ditt arbete.

Kom ihåg rätt tillbehör

Vikten av att ha basutrustningen på plats ska inte underskattas. På så sätt kan du framgångsrikt hålla en bra konferens. Skulle det t.ex. tal hålls kommer rätt ljudutrustning kunna skapa en bra upplevelse så att ingen missar det som sägs. Eller om gäster behöver registreras eller anmälas så kommer du att kunna hyra iPads med motsvarande golvställ , som står redo vid entrén. Detta kommer inte bara att ge en kontrollerad process, utan kommer också att ge ett gott intryck för besökarna.

Det är inte praktiskt att vara mitt i en händelse och sedan plötsligt sakna viktig IT-utrustning. Fråga oss gärna om råd så att vi kan hjälpa dig så bra som möjligt.


Tillbaka till översikten