Tel: +45 71998904

Skapa den perfekta herrkvällen

manskväll

Om du och dina vänner vill ha den perfekta herrkvällen, men saknar utrustningen som tar det från bra till sublimt, kan vi hjälpa till att sätta pricken över i:et. Skapa den perfekta herrkvällen med rätt IT-utrustning.

Det kan vara till en möhippa, en rund födelsedag eller inför en blöt utekväll på stan. Oavsett vilket hjälper vi till att skapa den perfekta herrkvällen. Vi har ett stort urval av digitala produkter från hela världen. Enorma platta skärmar, projektorer med duk, Playstations med spel, virtuell verklighet, ljudutrustning och iPads. Så bara din fantasi sätter gränserna när du och dina vänner ska släppa loss med digital underhållning i en klass för sig.

Hyr Virtual Reality-utrustning för den perfekta herrkvällen

Varför inte gå på upptäcktsfärd i virtuell verklighet och få en upplevelse som utmanar dina sinnen och skapar minnen du sent kommer att glömma. Det är många som ännu inte har haft nöjet av denna innovativa form av underhållning. Varför inte ändra det nu? Vi hjälper dig självklart hela vägen och hittar den lösning som passar dig bäst. Kontakta oss då äntligen på tel 71998904 .

På Nordic IT Rental har vi flera olika lösningar som du kan hyra för att skapa den kompletta VR-upplevelsen. Det kan t.ex. vare sig det är ett spel, en resa till Afrika eller en konstutställning. Med virtuell verklighet är du garanterad en sensuell upplevelse som kommer att vara rolig, utmanande och kanske också lite skrämmande. Ett populärt val är Oculus Quest 2. Det kan både fungera som ett fristående glasögon och samtidigt går det att ansluta den till en PC via en kabel.

Om du har blivit nyfiken på hur Virtual Reality fungerar, ta en titt på Google Earth VR .

Vi hjälper gärna till att lägga rätt innehåll i glasögonen och kan erbjuda support innan, under och efter att du hyr din VR-utrustning.

Viktiga fotbollsmatcher i kompisgänget

Finns det ett bättre tillfälle att samla vänner än på en fotbollsmatch? Låt dig inte begränsas av IT-utrustning av tveksam kvalitet och imponera på dina gäster med ett setup som kickar ass. Vi kan leverera plattskärmar, projektorer, duk, Apple TV och ljud. Det enda du behöver försäkra dig om är tillgång till matchen och då kommer du enkelt kunna slänga matchen på skärmen via stream med en Apple TV , som du även kan hyra genom oss. Det blir inte lättare och du kommer utan tvekan att bombarderas med otaliga klappar på axeln och en runda eller tre på lokalen i stan. Vi kan hjälpa till att säkerställa den perfekta herrkvällen.

Var DJ för en kväll

Allt du behöver är en smartphone, ett Spotify- konto och ja, självklart, lite supercool ljudutrustning du hyr genom oss! Sedan är det garanterad wow-effekt, dans och allsång hela natten lång. Grannarna lär knappast bli förtjusta, men som man säger: ska det bli fest så låt det bli fest. Vi har ett supercoolt VX800BT 2.1 Active-högtalarset på lager som är lätt att sätta upp och lätt att transportera, så det är bara att streama trådlöst från din smartphone och låt dina vänner tävla om de bästa låtarna för att få igång festen.

Skapa den perfekta herrkvällen genom att hyra IT-utrustning från Nordic IT Rental. Ring oss idag.


Tillbaka till översikten