Tel: +45 71998904

Smile Foundation höll en TEENcamp-helg

Smilfonden höll här i oktober 2022 ett TEENcamp där deltagarna fick en praktisk upplevelse. Här kunde de 19 unga deltagarna glömma sina allvarliga sjukdomar och istället unna sig gemenskapen över tornerspel i roliga lekar. Från dag ett utvecklade deltagarna sociala relationer under en FIFA-match. För första gången åkte flera iväg ensamma utanför sjukhuset och utan sina föräldrar. Det gav dem en tro på att de kunde mer än de trodde.

I samband med detta hade vi erbjudit Smilfondens racersimulatorer, där ungdomarna kunde leka racerförare med ratt och pedaler. Dessutom hade vi satt upp stora platta skärmar och Playstations så att de kunde tävla i Fifa. Och det var en hit! Tävlingen var intensiv och var en stor upplevelse för de som deltog i strapatserna. Alla deltagare var fulla av leenden, god stämning och gott humör.

Vem är Smile Foundation?

Leendestiftelsen är en välgörenhetsförening som arbetar för att göra livet lättare för barn med kroniska sjukdomar och deras anhöriga. De gör detta bl.a. med aktiviteter som TEENcamp och Summercamp. Deras tre kärnvärden är: Omsorg, vinst och gemenskap.

Läs deras artikel om TEENcamp på deras hemsida här .

Vi hyr ut spelutrustning för olika evenemang

Nordic IT Rental är mycket glada över att kunna leverera spelutrustning till evenemang som detta. Om vi också vill hjälpa dig, kontakta oss idag. Vi kan även hjälpa till med installation, uppsättning och leverans så att du kan fokusera på ditt event.


Tillbaka till översikten