Tel: +45 71998904

VM i fotboll

VM i fotboll

Ett av de största sportevenemangen kommer att äga rum i början av november 2022. Närmare bestämt den 20 november då fotbolls-VM drar igång. 12.8.2022

Här möter värdnationen Qatar det sydamerikanska landet Ecuador i en spännande öppningsmatch. På grund av de tidiga tiderna för matcherna kommer nog många att finnas på kontoret. Men frukta inte! Vi kan hyra IT-utrustning till dig, så att du kan se matcherna i bästa stil.

Hyr platta skärmar eller projektorer och se fotbolls-VM med stil

Här i Danmark finns det inget som kan föra samman nationen som ett idrottsevenemang där danska idrottare slåss om segern. Nordic IT Rental har ett stort utbud av platta skärmar som du enkelt kan hyra till ett billigt pris och få med snabb leverans. Det är möjligt att skapa en videovägg, där 4 skärmar är arrangerade i en enorm 130″ bild. Vi har skärmar från 50″-130″ som ska kunna skapa den perfekta scenen för fotbollsmatcherna. Vi har till och med projektorer och en 200×200 cm skärm , som kommer att vara perfekt för att titta på WC.

VM i fotboll bild

Så hyr IT-utrustning av oss och visa matcherna till glädje för många av dina kollegor. På så sätt garanteras en god stämning på kontoret, där landslagströjorna kommer att luftas och dannebrog kommer att pryda överallt.

Om ljudet måste vara på topp, komplettera upplevelsen med ett VX800BT 2.1 Active högtalarset . Be att du inte ska bli störd på vägen, eftersom detta högtalarsystem kommer att producera massor av decibel. Apple TV går även att hyra, så du kommer enkelt att kunna streama matcherna till de hyrda skärmarna. Vi har många alternativ som kommer att bidra till att skapa precis rätt ram när fotbolls-VM och andra viktiga sportevenemang drabbar vårt land.

Så om du är intresserad av att skapa en fantastisk upplevelse med VM och höra mer om vad du kan hyra av oss, kontakta oss på telefon 71998904 .


Tillbaka till översikten